29 augusti 2011

Längtar







Längtar så efter Nikolai men i morgon kommer han och då blir det kramkalas ; )


Väska i jute
















Dagens häftigaste väska hittar du hos danska företaget Au Maison och är tillverkad i 100% jute ; )

Kram/Pållan


Gråskala

















Snygg kombination från Gina Tricot. Har för första gången på länge fått ett sug efter att köpa nya kläder. Kan bero på att jag har fått sälja av lite av den gamla garderoben.

Kram/Pållan



Nattduksbord













Då jag personligen tycker att nattduksbord är den fulaste möbeln i ett hem så blev jag väldigt glad när en gammal granne ringde häromdagen och sa att han hade ett par kabeltrummor i bilen som jag skulle få. Man vill ju ändå ha någonstans att lägga boken och ställa lampan så det blir till att måla dessa vita och vips så har jag ett par ganska så häftiga och framförallt billiga nattduksbord ; )

Jag hoppas att ni alla har en härlig måndag. Här skiner solen, luften är frisk och jag ska gå ut och måla klart min pall så jag kan skruva på dom där hjulen nån gång ; )

Kram/Pållan


28 augusti 2011

Svampar








Påslakan från H&M matchas fint till Nikolais nya järnsäng ; )


Kram/Pållan


Hortus








Kan man vara förälskad i en kruka så är jag det i den här fantastiska Hortuskrukan från Svenskt Tenn. Klämde och kände på den i fredags och jag bara måste ha den. Får helt enkelt se till att inte felparkera i fortsättningen ha ha ; )


Kram/Pållan


Snyggt från H&M














Spanade precis in dessa snyggingar från H&M. Plaggen får gärna flytta in i min garderob ; )

Kram/Pållan


Härlig helg


















Vilken underbar helg vi har haft ; )


Go kväll allesammans,

Helgen har bjudit på en massa jobb. På torsdagskvällen gjöt vi grunden till entren på min lilla stuga. Resultatet blev finfint och nu är det bara resten kvar ; ) På torsdag kommer golvet.

I fredags var jag och Nikolai i stan och mötte upp hans små kusiner och åt en god lunch. Spanade in lite butiker men kom bara hem med en p-bot på 900 kronor, grrrrrrrrrrrr. På hemvägen lämnade jag gosefisen hos sin pappa där han ska vara i fem dagar. LÄNGTAR SÅ EFTER HONOM ; )

Igår var jag med på en loppis och sålde av ett och annat men har fortfarande mycket prylar kvar. Jag har en liten ide om hur jag ska kunna sälja mina saker utan att flänga runt på en massa loppisar som dessutom kostar pengar men mer om det när vi flyttat till huset. 

I förmiddags åkte jag in till söder och köpte en jättefin järnsäng till Nikolai som jag hittat på Blocket. Troligtvis är den från början av 1900-talet och har en fin sliten look och nu ska jag bara komplettera med lite madrasser och fina påslakan. Såg att H&M hade jättefina med svampar på ; )

Efter lunch fortsatte vi tröska vete. När man hör tröskorna dundra så vet man att hösten är på g. Frisk hög luft och träden börjar skifta färg. Man kan börja kura inne med tända ljus med gott samvete ; )

Som sagt helgen har bjudit på en massa trevligheter och en spännande vecka väntar. På torsdag är det Formex och det ser jag fram emot. Ser vad dom har att bjuda på den här säsongen. 

Nu har nedräkningen börjat. Fem veckor kvar tills vi flyttar in i huset. Eller jag kanske ska säga så här "I belive it when i see it". Men tanken är i allafall att vi flyttar om fem veckor. Kartongerna är packade och jag är så laddad att det bara spritter i kroppen ; )

Nog om detta. Nu är det läggdax så jag orkar jobba hårt i morgon.

Jag hoppas att ni alla har haft en underbar helg. Nu laddar vi för en härlig vecka.

Kram/Pållan



24 augusti 2011

Taking time...








Så sant så ; )



Go kväll min vänner,

Vilken fin onsdag vi har haft. Ljuvligt väder och humöret på topp. 

Ikväll blev det en kopp te och korvsmörgås till kvällsmål, funkar det med ibland ; )

Nu är gosefisen ledig i två dagar och på fredag ska jag vara hemma och gosa med honom då nannyn=mormor e busy ; ) 

Önskar er alla en fin kväll ; )

Kram/Pållan



22 augusti 2011

Do i need more shoes...










Dum fråga kanske MEN jag tror ändå jag är tvungen att klicka hem dessa sköningar från Zara. Älskar paljettballerinan och den lilla sandalen ska vi inte tala om ; )

Go kväll mina vänner,

Vilken härlig dag vi har haft. Den började i och för sig med ösregn men det tog sig framåt eftermiddagen och det har varit perfekt väder för att jobba utomhus hela dagen. 

Idag har tvingar inhandlats och till helgen ska jag börja renovera en fin gammal trästol som jag hittat på magasinet. Tänkte vara med på en loppis i helgen oxå om jag nu hinner styra upp alla mina lådor med prylar.

Gosefisen har haft feber hela kvällen och somnade äntligen vid sju och jag hoppas att han vaknar upp pigg som en mört i morgonbitti.

Jag hoppas att ni alla har haft en skön dag i det härliga vädret och nu njuter vi kväll.

Kram/Pållan 



20 augusti 2011

Weekend














Go kväll allesammans,

Vilket busväder vi har haft det senaste dygnet. Det har regnat ända sedan igår klockan tre igår men nu skiner solen, lovely. Jag hann dock med ett par projekt igår. Jag har börjat gräva hål där vi ska gjuta plintar till entren. Jag hann också börja måla min pall som jag tänkte göra ett vardagsrumsbord av. Resultatet får ni se när det är klart. Vi njöt kräftor och rosevin igår kväll och det var dom godaste kräftorna jag någonsin ätit. 

I morse vaknade vi tidigt och tyvärr har gosefisen blivit sjuk med förkylning och feber. Hoppas han är piggare i morgon. Tänkte att vi skulle ta en tur ut till Iittalashoppen och hämta lite porslin som jag fått undanlagt. 

Jag hoppas att ni har haft en skön lördag och så ser vi fram emot en solig söndag.

Kram/Pållan


16 augusti 2011

What a place









I det här underbara huset kan jag tänka mig att bo, lovely ; )

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig dag.

Kram/Pållan


15 augusti 2011

A pillow from each place





























Go kväll allesammans,

Vilken härlig måndag vi har haft idag. Jag har hunnit med lite av varje och i morgon blir det en tidig morgon. Köpte hjul och färg till mitt kommande vardagsrumsbord idag men tyvärr så började det regna när jag skulle börja måla min lastpall så jag får fortsätta en annan dag med det projektet. Nu är det sovdax.

Spana in dom härliga kuddarna ovan. Kul att samla på sig en från varje land man varit i. Kostar ca 380 kronor och du hittar dom på etsy.com

Jag hoppas att ni alla har haft en fin måndag och så tar vi tillvara på morgondagen.

Kram/Pållan



14 augusti 2011

Vågspel







I senaste numret av Lantliv är det ett repotage om en kvinna vid namn Maria Klyvare och det är hon som har designat den här underbara bänken "Vågspel". Den skulle gärna få en plats i min kommande trädgård. Meterialet är plåt och ek. Lovely ; )

Kram/Pållan


Loveseat










God morgon härliga söndag,

Nu ska vi strax åka upp till pappa Micke och sen blir det en mysdag i Tyresta nationalpark. Medans jag stod och sladdrade med honom så somnade gosefisen i sin stol så nu avvaktar jag ett litet tag så han får sova en liten stund.

Måste bara få tipsa om den här jättefina gungsoffan som är designad av en tjej vid namn Erika Ranbrandt och den säljs via ikkas.se och du hittar även andra finfina möbler på samma sida.

Jag hoppas att ni alla får en härlig söndagoch så hoppas vi att solen tittar fram bland molnen ; )

Kram/Pållan


13 augusti 2011

Svenskt Tenn








Vi tog också en tur till Svenskt Tenn för att spana in en lampskärm till Nikolais kommande rum. Tänkte ju matcha upp hissgardinen i turkost "Elefanttyg" med en likadan lampskärm. Har sagt det förr men säger det igen. Jag skulle kunna flytta in i den butiken bums och det ska bli väldigt spännande att se resultatet på Strandvägen. Snart är det ju premiäröppning där ; )

Kram/Pållan


Manolo + TOUS










Idag när vi passerade TOUS-butiken i Sturegallerian så fick jag syn på det här fina halsbandet. Ett samarbete mellan Manolo Blahnik och TOUS. Finns i flera storlekar och även i silver. Me like a lot ; )

Kram/Pållan



Nio kubik senare












Go kväll allesammans, 

Vilken härlig lördag vi har haft. I morse efter frukost så åkte vi in till stan och hämtade posten och tog en tur på stan. Vädret har varit strålande och humöret på topp.

Jag har knappt köpt några kläder till mig själv sen Nikolai föddes så idag när vi gick in på ZARA så fick jag syn på ett par supersnygga svarta byxor med lite gulddetaljer så som dragkedjor och en härlig vaxad yta. Dom kommer jag matcha med mina Wang-stövletter när hösten kommer. Sen blev det två rutiga skjortor, en vit stickad tröja och en vit blus med volang framtill och upp över kragen. 

Vid lunch åkte vi hem och tog en sväng förbi pappa Micke och brorsan innan vi stack ut till landet. Hela eftermiddagen har vi varit ute och lekt. Tog den dagliga cykelturen på kvällskvisten och gosefisen somnade halvvägs och nu snusar han gott i sin säng.

I morgon ska vi hitta på mys med pappa Micke ; )

I fredags skottade jag in all leka och jag är väldigt nöjd med resultatet måste jag säga. Nu är det bara att vänta in golvet som vi får hoppas kommer snart.

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig dag i det fina vädret.

Kram/Pållan


9 augusti 2011

Belysning
















Go kväll allesammans,


Vilken härlig dag vi har haft idag. Har arbetat utomhus hela dagen vilket känns väldigt bra. Nu blir det varm choklad, ostsmörgås och mys med gosefisen.

Klurar lite kring det här med belysning till vardagsrummet och har hittat ett par favoriter. Den med vit tygskärm heter "Rosy angelis" och kommer från Flos och den färgglada med tyllskärm är designad Jonas Bohlin och ingår i Liv-serien. Bohlinlampan är ju helball men det lutar åt Floslampan då den håller i längden. Jag har ju ett tag till på mig att bestämma vilken det blir då vi flyttar in första oktober och sen ska det ju dessutom huset renoveras innan någon ny lampa kommer innanför dörren. Men jag har en plan och en ide så jag är en bit på väg ; )

Jag hoppas att ni alla har haft en fin tisdag och nu ska det kokas varm choklad.

Kram/Pållan


8 augusti 2011

Skolstart









God förmiddag,

I morse skjutsade jag upp Nikolai till Solrosen och som han njöt när han kom innanför grinden. Lite fundersam var han första minuten men sen försvann han som en avlöning bakom huset med fröken. 

Nu har jag förberett med papp runt hela grunden så att vi inte får golvdrag och efter lunch ska det skottas leka. 

Hittade dom här fina färgglada bokstäverna på bilden ovan när jag packade flyttkartonger häromdagen. Jag lekte själv med dom som barn så nu ska jag öva alfabetet med gosefisen ; )

Hoppas ni får en fin måndag i det härliga vädret.

Kram/Pållan



7 augusti 2011

Tracy









Ligger just nu och lyssnar på den här bönan. Köpte det här bandet och lyssnade sönder det i min walkman när jag var elva år och var på språkresa i Frinton. Älskar hennes röst ; )


Kram/Pållan



Animal print








Snyggingar designade Phillip Lim.

Kram/Pållan



Bottega Veneta


































































Detaljer från Bottega Venetas catwalk. Snygga snitt, färger och härliga accessoarer.

Kram/Pållan