15 september 2013

Je t´aime Paris


Efter nästan en vecka i Paris så är min skalle fullproppad av intryck å dra mig baklänges vilken mässa. Den var fantastisk och vi har köpt in sååå mycket fina varor. 

Erik Bompard, Annick Goutals "Nuit Etoilee", Ladurée, fantastiska köksbutiker, Lafayette, Hermes, världens godaste risotto, Hotell Scribe, Maison & Objet, Chanel, roligaste resesällskapet, metropolitain, fantastisk arkitektur, La Tour Eiffel, snygga skor, Merci, Cristels kastrullmingel på Champs Elysees å så mycket mer.

Inget problem å tömma plånboken på dess innehåll i den staden.

Nu ska vi vända upp och ner på hela butiken i veckan som kommer och få upp dom första härliga nyheterna. Underbart nytt porslin och ny fin choklad bland annat.

Helgen har varit fullspäckad. Igår morse var vi på simskola och direkt efter d stack vi in till stan. 
Hade bokat biljetter till Karius & Baktusföreställning på Berwaldhallen. Men insåg att jag tagit fel på dag så då gick vi och köpte LEGO istället till Nikolais stora förtjusning. Så idag åkte vi in till stan igen för att se föreställningen. Jättetrevligt och barnen tjöt av skratt. 

Å vårt underbara hus då... Ja där har jag inte varit på 14 dar. Men ikväll ska jag upp och städa ur kök och sal så jag kan börja måla eldstäderna för att sedan få golv på plats. Ska se till att bryta upp allt golv på övervåningen en kväll i veckan också så snickarn kan börja lägga golvskivorna. 
Badrummet är så gott som färdigt. Bara dusch, toa och handfatskomod som fattas. 
Köket har jag börjat rita upp på IKEA men gav upp efter en stund. Ska ta tag i det en förmiddag här framöver. Har liksom inget tålamod till sånt. Men det är ju desto trevligare när det är på plats såklart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar