17 april 2012

God morgon tisdag












Vackraste rosorna som bästis hade med sig ; )



Helgen bjöd på minst sagt blandat väder. I söndags var Nikolai och jag ute från nio på morgonen till fem på kvällen. Lunchen intogs ute i trädgårdsmöblerna och på eftermiddagen kom bästa vännen, man och dotter ut på korvgrillning och vi invigde nya Webern. 

Igår var finaste Isabelle ute på besök hela dagen och vi snackade ikapp, drack te och åt en härlig rådjursgryta till middag. 

Nu är det dax att kliva upp och njuta tisdag med grötfrukost och trädgårdsarbete. Jag hoppas att snön som dom pratar om på radion inte hittar hit. 

Igår var jag förbi plantshoppen och kollade in markduk. Ska lägga det i botten på bersåerna och sedan täcka med singel. På så sätt slipper man ju det mesta ogräset. Bäst att göra allt ordentligt från början så man slipper göra om och göra rätt vid senare tillfälle.

Har även tagit bord rabatten precis utanför dörren då man i princip trampar i den när man ska in och ut ur huset. Där ska det istället läggas singel och sedan vill jag ha en träbänk eller en liten soffa där så man kan inta morgonteet där på farstukvisten, lovely ; )

Återkommer med resultat senare.

Önskar er alla en härlig tisdag.


Kram/Pållan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar